Sådan finder du os i Danmark

Point to Paper Danmark

GET LABELS ApS
Marøgelhøj 9
DK 8520 Lystrup

Tlf. nr.:  +45 6014 0901
Mail.: info.dk@pointtopaper.com    

GET LABELS ApS er en grafisk handels og formidlingsvirksomhed med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche. Vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter og vi har siden 2011 betjent over 2.600 kunder, store såvel som små. Det har givet os den faglige viden der skal til for, at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Et specielt produkt er laserfiligran / laserskæring i papir som vi tilbyder i samarbejde med Point To Paper.

Med mere end 25 års erfaring i den grafiske branche har vi fået en meget solid erfaring med tryk på rigtig mange produkter. Vi har siden 2011 betjent over 2.600 kunder, store såvel som små. Det har givet os den faglige viden der skal til for, at vejlede dig og styre produktionen sikkert i mål.

Vi har nogle af landets bedste priser på etiketter, og vi arbejder desuden med andre fokusområder, såsom poser med tryk og pakketape med tryk.
Vores hjemmesider hertil er:  www.posetrykkeriet.dk og  www.tapetrykkeriet.dk

Vi deler kontor med søsterselskaberne KortTrykkeriet og BetterGoGreen.dk, som er specialister i plastikkort med tryk, kontorpapirvarer med logotryk og alt indenfor miljørigtige og grønne produkter med logotryk.
Vores hjemmesider hertil er:  www.korttrykkeriet.dkwww.bettergogreen.dk, www.bloktrykkeriet.dk.

Tøv ikke med at ringe eller maile til os, hvis du har spørgsmål eller prisforespørgsler.

 

Om Point To Paper

Lær mere om Point To Paper, og vores fremragende laserskæringsservices i papir. Se videoen med Joep Hoffmans, grundlægger.

Få et tilbud
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information