65 jarig bestaan Yart Factory en Point to Paper

Geschreven op 25/11/2019 door Joep Hoffmans Point to Paper & Yart Factory

YF65bestaanlogo

65 jarig bestaan Yart Factory en Point to Paper

 

Grafisch Nieuws en M&C Magazine organiseren samen de tweede editie van Get Smart in Printmedia Business. Het evenement richt zich op een ruimere doelgroep van productiebedrijven en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele- communicatie industrie.
Get Smart is voortaan zowel het communicatieplatform van de grafimedia- als van de print- en signindustrie.
Op dit tweejaarlijkse evenement met expo- en seminariegedeelte, wijzen wij u de weg naar een succesvolle toekomst. U wordt geïnformeerd over de trends, best practices, nieuwigheden en kruisbestuivingen in de grafimedia- en print- en signbranche. 
Laat u onderdompelen in een bad van kennis over kansen met conventioneel en digitaal drukwerk, over belangrijke evoluties en succesvolle strategieën. Innovatieve printoplossingen en printmediadragers, web-to-printdienstverlening, standaardisatie en automatisatie, intelligente printafwerking en innovatieve businessmodellen in de print en print & signindustrie, die de rode draad vormen doorheen het programma.
Tussen de keynotes over ondernemerschap, kunt u in de parallelle sessies kiezen uit grafische en technologische onderwerpen door inspirerende sprekers, allen experten in hun vakgebied. Tijdens de pauzes bezoekt u de stands van de partners.  Het daggedeelte wordt afgesloten om 18u met een netwerkreceptie op uitnodiging.
Voor wie? Get Smart richt zich tot de ondernemers en medewerkers van grafimedia- en print- en signbedrijven, marketing- en communicatiespecialisten en de favoriete leveranciers van de professionals uit de branche.

Wij zijn er trots op dat het vandaag 65 jaar geleden is dat de vader van de huidige eigenaar Joep Hoffmans de basis heeft gelegd voor wat nu Point to Paper en Yart Factory is.

Deze mijlpaal in ons bestaan was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van onze klanten, toeleveranciers, familie, vrienden en overige belanghebbenden.

Wij willen jullie graag bedanken voor deze samenwerking en met gepaste trots kijken wij uit naar de toekomst.

 

Managementteam Point to Paper & Yart Factory

Joep Hoffmans  / Jaap van de Wouw

 

Print

Over Point to Paper

Laserstansen:

Leer ons bedrijf en onze geweldige laserstans service kennen. Bekijk de video met Joep Hoffmans, oprichter van Point to Paper.

Offerte aanvragen
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information