Breaking news: Packaging Innovations 2015

Geschreven op 22/11/2015 door Joep Hoffmans ? Easyfairs

mechelen2

Breaking news Packaging Innovations 2015:

Packaging Innovations is verplaatst naar Nekkerhal, Mechelen, Dinsdag 1 en Woensdag 2 december 

Na intensief overleg met de autoriteiten in Brussel en de exposanten, heeft beursorganisator Easyfairs besloten de verpakkingevents Empack en Packaging Innovations te verplaatsen naar de Nekkerhal te Mechelen op dinsdag 1 en woensdag 2 december a.s.

Ook Point to Paper kunt U nu dus in Mechelen vinden.

 

 

 

 

In het belang van de verpakkingscommunity is Easyfairs genoodzaakt om Empack en Packaging Innovations te verplaatsen. 
Naar aanleiding van het geldende dreigingsniveau 4 in het Brussels Gewest, is het, ons inziens, veiliger om de evenementen naar Mechelen te verhuizen. 
De veiligheid van de bezoekers en exposanten is voor Easyfairs van hoogste prioriteit. 
Zelfs al zou het hoogste dreigingsniveau worden opgeheven verwacht de organisatie dat door de verplaatsing naar Mechelen zowel bezoekers als exposanten zich veiliger zullen voelen. 
De Nekkerhal in Mechelen ligt buiten het Brussels Gewest en valt niet onder het gebied waar het verhoogde dreigingsniveau van kracht is. 
De Nekkerhal heeft onlangs een facelift ondergaan en heeft alle voorzieningen om Empack en Packaging Innovations te kunnen faciliteren. 
Alle toegangstickets voor Brussel gelden onverminderd voor Mechelen. Organisator Easyfairs doet een oproep aan de bezoekers om, in het belang van de verpakkingsindustrie, hun bezoek aan deze events te laten doorgaan.

Wij danken Brussels Expo en de Nekkerhal in Mechelen voor hun getoonde flexibiliteit in deze uitzonderlijke omstandigheden. Laten we gezamenlijk een succes maken van Empack en Packaging Innovations!

Print

Over Point to Paper

Laserstansen:

Leer ons bedrijf en onze geweldige laserstans service kennen. Bekijk de video met Joep Hoffmans, oprichter van Point to Paper.

Offerte aanvragen
Partnership High school Ecole Estienne