Inspiratiedag

 

Inspiratiedag | ID2014
Grafisch Lyceum Utrecht
Vondellaan 178 - Utrecht
Kaartgegevens
Gebruiksvoorwaarden
Een kaartfout rapporteren
20NOV
09:00 - 21:00 - Grafisch Lyceum Utrecht - Utrecht
Het Art & Design College van het Grafisch Lyceum Utrecht organiseert op donderdag 20 november voor de zesde keer een Inspiratiedag onder de noemer ID2014.
Deze hele dag staat geheel in het teken van kennis delen en inspireren van creatieven in de grafimedia en creatieve industrie. Naast onze 2071 studenten en 175 docenten van het Grafisch Lyceum Utrecht nodigen wij ook de reclame- en vormgeefbureaus, alle andere creatieven en het grafisch bedrijfsleven in en rond Utrecht uit om kennis te nemen van de lezingen die in de collegezaal zullen plaatsvinden of tijdens de rondgang langs alle ‘standjes’ in het studentenrestaurant. De opzet is om alle bezoekers te inspireren door tal van leveranciers, creatieven en bedrijven uit de creatieve industrie.
Meer weten? Klik hier.

Point to Paper neemt deel aan de Inspiratiedag | ID2014 van het Grafisch Lyceum Utrecht.

Joep Hoffmans zal een lezing verzorgen voor studenten en belangstellenden:
Digitale drukwerk- en papierveredeling door lasenstansen en laser personalisatie.

Het event is op donderdag 20 november van 9:00 - 21:00 uur op Grafisch Lyceum Utrecht in Utrecht

Het Art & Design College van het Grafisch Lyceum Utrecht organiseert voor de zesde keer deze Inspiratiedag onder de noemer ID2014.

Deze hele dag staat in het teken van kennis delen en inspireren van creatieven in de grafimedia en creatieve industrie.

Naast 2071 studenten en 175 docenten van het Grafisch Lyceum Utrecht worden ook uitgenodigd: de reclame- en vormgeefbureaus, alle andere creatieven en het grafisch bedrijfsleven in en rond Utrecht uit om kennis te nemen van de lezingen die in de collegezaal zullen plaatsvinden of tijdens de rondgang langs alle ‘standjes’ in het studentenrestaurant.

De opzet is om alle bezoekers te inspireren door tal van leveranciers, creatieven en bedrijven uit de creatieve industrie.

Klik hier voor de uitnodiging.

 

Over Point to Paper

Laserstansen:

Leer ons bedrijf en onze geweldige laserstans service kennen. Bekijk de video met Joep Hoffmans, oprichter van Point to Paper.

Offerte aanvragen
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information