Superfast 2014

Point to Paper neemt deel aan Superfast 2014 

 

 

 

 

 

Dutch Design Week 24 Oktober 2014 10:00 – 14:00 NatLab | Eindhoven
Inschrijven

Productontwikkeling. Verpakking. Merk. Meer dan ooit onderwerp van design. Nieuwe eisen vragen om andere oplossingen. Onderscheidend. Gepersonaliseerd. En vooral snel: snel bedenken, snel ontwerpen, snel uitvoeren. Door naar de volgende ronde. Now future: de toekomst is al begonnen. Superfast.

Informeren en inspireren

Als life cycles korter worden; als de dynamiek toeneemt en merken om onderscheid vragen; moeten we producten dan ook anders gaan maken? In welke sectoren? Heeft dat impact op het ontwerpproces? Als het onderscheid tussen product, verpakking en marketing vervaagt, geldt dat dan ook voor de rol van ontwikkelaars en ontwerpers? Moeten wij ook anders gaan samenwerken?

Superfast zoomt in op deze vragen. Een tiental indrukwekkende sprekers vanuit wetenschap en bedrijfsleven stort in hoog tempo informatie en inspiratie uit over de bezoekers met hun visie op:

• Nieuwe en Circulaire Economie
• Consumer Insights
• Integratie verpakking, product en merk
• Technologie en innovatie
• Samenwerking in de keten

VNVBNO|dpdi PDMA

Superfast is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Verpakkingskundigen in samenwerking de Product Development & Management Association en het Dutch Packaging Design Initiative, het platform dat zich binnen de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers richt op brand & packaging design. Dat deze verenigingen elkaar op DDW 2014 rond een gemeenschappelijk thema treffen is op zichzelf vernieuwend. Of werd het juist hoog tijd?

 

Over Point to Paper

Laserstansen:

Leer ons bedrijf en onze geweldige laserstans service kennen. Bekijk de video met Joep Hoffmans, oprichter van Point to Paper.

Offerte aanvragen
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information