Ydelser

 

Point To Paper har stor erfaring i at hjælpe mange forskellige typer af kunder med laserskæring i papir og pap. Intet projekt er for vanskeligt for os. Hvis du kan forestille dig det, kan vi skære det. Der er typisk en produktionstid på 3-7 dage afhængig af opgavens omfang og så tager det ca. to dage at få leveret ordren fra fabrikken i Holland.
Point To Paper laver laserskæring af specialdesignede produkter. Vores kunder leverer færdigtrykte ark eller materialer.
Vi kan også stå for trykningen. 
Brug for hjælp?
Vi er glade for at tilbyde dig vores råd og give nogle ekstra service for at nå dit mål.

Point To Paper har stor erfaring i at hjælpe mange forskellige typer af kunder med laserskæring i papir og pap. Intet projekt er for vanskeligt for os. Hvis du kan forestille dig det, kan vi skære det. Der er typisk en produktionstid på 3-7 dage afhængig af opgavens omfang, og så tager det ca. to dage at få leveret ordren fra fabrikken i Holland.

Point To Paper laver laserskæring af specialdesignede produkter. Vores kunder leverer færdigtrykte ark eller materialer. 

Vi kan også stå for trykning og levering til fabrikken i Holland.

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os

 

Om Point To Paper

Lær mere om Point To Paper, og vores fremragende laserskæringsservices i papir. Se videoen med Joep Hoffmans, grundlægger.

Få et tilbud
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information